sunnuntai 5. lokakuuta 2014

Upeita kuvia ja testausta, mitä minä en tekisi blogin tähden

Onko sinun kylpyhuoneesi täynnä erilaisia purnukoita ja puteleita?  Mitä jos kaiken voisi hoitaa yhdellä aineella?

Rohkaistuin eilen kokeilemaan useassa blogissa mainittua marseille saippuaa. Pesin sillä ensin silkkivaatteeni. Sitten otin saippuan mukaan, pesin hiukset ja koko muun kropan samalla saippualla. 

Saippuassa on 72% öljyjä, eli sen pitäisi olla myös kosteuttava. Mun ihoni on tällä hetkellä niin kuiva, että tehokosteutus olisi enemmän kuin tervetullutta. Aika metkaa!

Kokeilemisen arvoinen saippua todella. Onko kuitenkin niin että haluamme monta erilaista tuotetta ihan vai ajatuksenkin takia ja kaapin täytteeksi? Ainakin näissä säilytysolosuhteissa marseille saippua olisi hyvä ratkaisu!

Shampoona se vaahtosi hyvin ja jätti hiuksiin puhtaan ja suorastaan tuulen tuivertaman tunteen. Hiukset oli helppo muotoilla ja tuntui siltä että puhdasta tuli. Mulla oli käytössä kirsikan tuoksulla parfumoitu saippua. Suihkusaippuana se oli miellyttävä ja ihana tuoksu tietenkin plussaa. Käsivarret eivät kosteutuneet, mutta ei kai sitä voi odottaakaan yhden pesun jälkeen.

Eilen sain myöhemmin Mieheltä viestin että kiipeilyt on kiipeilty tältä päivältä ja he voisivat tulla hakemaan minut kahville lähikylään ja Verdonin kanjonille, joka on täällä se päänähtävyys. Eikun matkaan. Kanjoni on hieno kaikessa erilaisuudessaa. Monen sadan metrin pudotukset molemmin puolin ja alhaalla virtaa Verdon joki. Harmi että tuollaiset korkeudet saavat minut valitettavasti ennenkaikkea pahoinvoivaksi. En voi käsittää että nämä hurjat roikkuvat köyden varassa tyhjän päällä.

Olen suunnitellut jo pitkään aloittavan lintubongauksen uutena harrastuksena. Mikä olisikaan parempi kohde aloittaa kuin suuret hanhikorppikotkat, jotka liitelivät joen yllä. Kiipeilypäivinä ovat kuulemma lentäneet paljon lähempänä, mutta nyt olisi pitänyt olla kunnon zoomiputki että linnuista olisi saanut kuvia. Mielettömän komeita lintuja.
Luonnon hieno näytelmä!

6 kommenttia:

  1. Laps, huuuuiiii älä putoa. Minulla tekisi tiukkaa edes istua noin lähellä reunaa. Upeat on kuitenkin maisemat. Saippua, jota mainostat ON hyvä:) Äitis

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kuva ei kerro kaikkea, onneksi.

      Poista
    2. Optinenharha. Istun oikeasti aidan takana. Valokuvaaja ystävämme Timo suositteli tällaista kuvakulmaa. Enhän mä olisi voinut oikeasti istua reunalla tyhjän päällä.

      Poista
  2. Pois sieltä reunalta roikkumasta :) huhuilee mamma

    VastaaPoista
  3. Kirjoittaja on poistanut tämän kommentin.

    VastaaPoista