perjantai 3. lokakuuta 2014

Ilmassa on suuren urheilujuhlan tuntua

Täällä kylällä järjestetään tänä viikonloppuna NatureMan triathlon kilpailu/tapahtuma. Terassit ovat auki ja jopa tähän aikaan päivästä (klo 15.25) terassilla istuu porukkaa.

Musiikki pauhaa kirkon eteen parkkeeratusta rekasta ja voi mielessään kuvitella olevansa Kotkan Meripäivillä, ennenkuin juontaja aloittaa puheen ranskaksi. Ei niin että olisin koskaan erityisemmin viihtynyt Meripäivillä, tulipahan vaan mieleen.

Nyt pauhaa Samantha Fox 'holiday' levyltä, jonka mä olen kuunnellut puhki joskus varhaisteininä. Istuin auton takapenkillä mökille mennessä. Korvalappustereoista pauhasi kasetilta musiikki niin kovalla, ettei mikään ulkopuolinen ääni päässyt häiritsemään, varsinkaan sisarukset, rakkaat! Terkkuja ihan hirveästi! Ajattelen teitä usein, lämmöllä ja rakkaudella.

On tämä vaan niin hienoa! Vähän epävakaista ilmaa on lupailtu viikonlopuksi, mutta eiköhän kilpailijat ole tottuneet kaikenlaisiin ilmoihin.

Triathlon on kyllä oikeastaan ihan teräsmies/naislaji. Ja vieläpä näissä vuoristomaisemissa. Jalat on varmaan maitohapoilla jo ensimmäisten mäkien jälkeen, niin pyöräilijöillä, kuin juoksijoillakin ja niin, hehän ovat samat ihmiset. LOL!

Enpä ole koskaan eläissäni ollut seuraamassa triathlonia. Uusia kokemuksia täynnä elämä Reissupakussa.

Tässä istuessa ja kilpailijoiden valmistautumista seuratessa tulee mieleen miten monenlaisia asioita ihmiset harrastavat. Millaiset asiat ovat heidän elämässään ykkössijalla, aivan kuten Miehellä ja hänen ystävillään kiipeily.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti