keskiviikko 29. lokakuuta 2014

Italia ja naapurinpoika

Tämä on sadas postaukseni Reissupakusta. Edelleenkin olen iloinen että Sinä olet reissussamme mukana. Eilen pääsin leirintäalueen Wi-Fi ssä tarkistamaan, että Reissupakussa on 11 000 käyntiä. En siis kirjoita ihan vain bittiavaruuteen.

Italiassa ollaan ja täällä on kylmä. Melkoista petkuhuiputusta. Eikö Italiassa olekaan aina kesä ja lämmintä? Leirintäalueen Wi-Fi jaksaa julkaista kuviakin, joten luvassa uusien  päivitysten lisäksi vanhat kuvat vanhoihin teksteihin.

Surin joskus aiemmin etten tunne ketään ulkomailla.  Nyt täytyy myöntää että alkaa olla tuttuja eripuolilla Eurooppaa, Suomalaisia ja ulkomaalaisia.  Se jos mikä on mukavaa.

Eilen tuli naapurinpoika "entisestä" elämästä kylään. Ihan meitä tapaamaan ja Miehen kanssa kiipeämään. Ihana on tavata häntä pitkän ajan jälkeen. Uskoisin että tunne on molemminpuoleinen.

Koska mun kaverit tulee mun kanssa kaupungille ja kahville? Onneksi kaikki nämä ihanat kiipeilykaverit ovat yhteisiä, niin ei tunnu niin epäreilulta.

Olemme Italian rivieralla. Finale Ligure nimisessä rantakohteessa. Tämä oli kätevän 150 km päässä Ranskan kiipeilykallioilta ja naapurinpoika pääsi tähän, ei niin kätevästi, Italian sisäisellä junalla. Pojat ovat kallioilla ja me Alli-koiran kanssa nautitaan päivän viimeisistä auringonsäteistä.

Lähdimme Suomesta pimeyttä pakoon, mutta kyllä se pimeys tännekin ehtii, myöhemmin tosin, mutta kuitenkin.

4 kommenttia:

  1. Ihania juttuja ja hienoja kuvia. Koko ajan olen matkassa mukana iloiten ja ikävöiden. Äitis

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ihana äiri! Mäkin elän teudän elämässä mukana ennenkaikkea kaivaten.

      Poista
  2. Kiva lukea teidän juttuja. Meillä täällä on lämmintä, ulkona yli 10 ja sisällä 23 :) Tsemppiä sinne ja ajatuksissani istun sun kanssa kahvilassa tipakka kahvi ja herkkuleivos edessäni! Halit tätsyltä

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ihanaa tätsy. Jo virtuaalikahvit lämmittää vanhaa sydäntä

      Poista