keskiviikko 17. joulukuuta 2014

Malaga

Kaupunkilomaa!

Tyttökaverin kanssa on kierrelty kaupungilla ja olemme tutustuneet Malagan itämaiseen tarjontaan teehuoneiden muodossa. Tämä on ihana ja helposti lähestyttävä kaupunki, eikä tästä ehdi kuin raapaista pintaa tässä ajassa.

Olemme myös ehtineet nauttia nähtävyyksista. Maanantaina, sadepäivänä kiersimme Alhambran palatsialueella. Olen hieman pettynyt itseeni, kun en kokenut mitään suuria tunteita palatsissa tai sen puutarhoissa. Se oli hieno ja rakennustaiteen taidonnäyte, sitä en kiellä.  Olisin saattanut vaikuttua kaikesta enemmän jos olisi ollut lämmin, ihana, aurinkoinen ilma, jolloin puutarhojen vesialtaat olisivat virvoittaneet kulkijaa ja suoneet hetken helpotuksen matkustavaisen kuumuuteen.

Totuus oli kuitenkin se, että minulla oli untuvatakki päällä, villasormikkaat, joiden päällä lapaset. Vettä piskoitteli aina välillä ja kylmä kosteus yritti tiivistyä jopa paksun takin alle. Ainoa ajatukseni oli:" on niillä kuninkaallisilla mahtanut olla talvisin täällä kylmä".

Vieressäni Japanilaisten turistiryhmästä eräs mies puki sanoiksi ajatukseni, johon opas vastasi että kuningas ja kuningatar olivat koko ajan ihan lähekkäin ja lämmittivät toisiaan, "you know".

2 kommenttia:

  1. Ihanan näköisiä paikkoja kylmyydestä huolimatta. Kiva kun sinulla on tyttökaveri joka ymmärtää " kiertelyn" tärkeyden. Äitis

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. On ollut tosi kiva kierrellä kaupungilla ja nauttia teetä, kahvia ja sympatiaa. Jalat vaan tuppaavat olemaan eri mieltä kiertelystä

      Poista