tiistai 2. joulukuuta 2014

Espanja, ihanaa odotuksista huolimatta.

Pääsimme eilen Espanja puolelle. Vietimme yön rauhallisella ja hiljaisella Airella Quart-nimisessä "taajamassa". Tänään valitsimme 'turistikohteeksi' läheisen kaupungin nimeltään Girona! Tää on niiiiiin ihana kaupunki että jäämme tänne ensi yöksi. Nautimme tänään olostamme kaupungilla ja Espanjan auringosta.

7 kommenttia:

  1. Olette ansainneet munkit ja auringonpaisteen tulvan jälkeen. Äitis

    VastaaPoista
  2. Jos sateet olivat ja menivät Ranskassa, niin aurikoa ja taskuvarkaita riittää Espanjassa. Täällä puhuu kummitäti kokemuksen rintaäänellä. Turvallista matkaa!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Reissupakussa on ja pysyy turvaketju ja arvotavarat on kätketty niin ettei taskuvarkaat pääse käsiksi. Kiitos vatoituksesta kuitenkin. Pidämme silmät ja korvat auki.

      Poista
  3. Mitä herkkua sä tossa kuvassa maistat, oliko hyvää? ;) Minkälainen keli siellä on? :) Pirkanmaalla on +3 C, tänään paistoi aurinko ensimmäisen kerran varmaan kuukauteen ja tuulee etelästä.
    Espanja on hieno paikka, paljon haukkoja, haikaroita ja kotkia (katse taivaalle siis) ja paljon suomalaisia lintuja talvehtimassa siellä. Ihanaa matkaa teille! Nautin "raporteistasi", kiitos. :) t. vakilukijasi

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hei! Täällä Espanjassa on nyt ollut päivälämpötila viitisentoista astetta. Aurinko paistaa, mutta tuuli on kylmä ja kova.
      Näimmekin yhdellä yöpaikalla paljon erilaisia haikaroita, sekä kuningaskalastajan. Enhän minä mitään kuvia ehtinyt saada.

      Poista
  4. Churros tai Katalaaniksi Xurros pussissa. Espanjalaisten versio munkeista! Ne on hyviä!

    VastaaPoista
  5. Namiskuukkeli! Hyvä et sul o muutes toi kevytuntsikka mukana on varmaan just hyvä ku ei oo liian kuuma eikä liian kylmäkään

    VastaaPoista