maanantai 29. joulukuuta 2014

Kotimatkalla

Kävimme kääntymässä Gibraltarilla,  reissumme eteläisimmässä pisteessä, joten nyt olemme jo kotimatkalla.

Vietimme rauhalliset joulunpyhät Linda Vistan rannassa palmujen huojuessa tuulessa. En henkilökohtaisesti ymmärrä joulunviettoa muualla kuin pimeässä ja kylmässä koto-Suomessa, mutta piti tulla tänne asti toteamaan asia. Onhan toki niin, että lähemmäs tällaisia maisemia Jeesus-lapsi syntyi ja tämä on se "todellisen joulun" ilmasto.

Mutta, minun sieluni joulussa on niin pimeää, että kaikki jouluvalot ja kynttilät ovat tarpeen ja jouluaattona on hautausmaalle mennessä niin kylmä, että meinaa jäätyä pystyyn. Koti-ikävää, tiedän!

Kaverit tulivat eilen lentäen Suomesta ja ovat Espanjassa aina loppiaiseen saakka. Vietämme heidän kanssaan aikaa täällä Malagassa. Tosin he olivat epähuomiossa varanneet hotellin Fuengirolasta. Pääsisinköhän mä sillä varjolla katsomaan Suomalaista menoa sinne, nyt kun näin lähellä ollaan?

Kunhan Itämaantietäjät ovat tuoneet lahjansa Espanjalaisille lapsille ja Kuninkaiden kulkue on nähty me käännämme Reissupakun nokan kohti pohjoista.

Ajelemme ensin Espanjan halki Välimeren ranninkoa pitkin. Sitten hissuksiin Atlantin rannikkoa Ranskassa kohti Pariisia.

7 kommenttia:

  1. Tervetuloa kotiin :) ja oikein siunattua uutta vuotta

    VastaaPoista
  2. Vastaukset
    1. Yhteinenn vastaus Merja-äidille ja Ilonalle:
      Kiitos! Ostin Granadasta iiiiiiisosta Belen- eli seimiasetelmakaupasta. Se on pieni joulukuusenkoriste. Kylläkin niin painava, että otin siitä silkkinauhan pois ja pidän sitä pöytäkoristeena

      Poista
  3. Täällä pimeässä me odotellaan jo teitä :). Onneksi kohta alkaa jo päivä piteneen.

    VastaaPoista
  4. Ihana kun soitit jouluaattona<3 ihana seimiasetelma sinulla myös siellä

    VastaaPoista