tiistai 9. joulukuuta 2014

Erilainen majoitus

Tänään on Miehen syntymäpäivä! Paljon onnea rakas! Mulla ei ole (vielä) mitään lahjaa, emmekä voi juhlia synttäreitäkään mitenkään, sillä...
Tapasimme Chamonix'ssa parkkipaikalla Espanjalaisen pariskunnan. Heillä oli auto parkissa meidän automme takana yhden yön. Mies jutteli (lähinnä rouvan kanssa) ja aamulla meidän ikkunaamme oli ilmestynyt post it lappu, jossa kutsuttiin meidät kylään ja mahdollisesti tarjottiin jouluksi taloa Espanjassa. Tämä historiana siitä kuinka olemme nyt täällä.

Tulimme eilen iltapäivällä Velez-Malagaan ja siitä pieneen kylään nimeltään Almachar.  Pariskunta jonka tapasimme parkkipaikalla asuu täällä ja vietimme viime yön heidän vieraanaan. Huone jossa asuimme oli jäääätävän kylmä sähköpatterista huolimatta.

Tänään Mies pääsi miesten hommiin, pilkkomaan puita ja me tultiin Allin kanssa kotiin lämmittelemään ja keittelemään kahvia.

Talo Espanjassa tarjous kaatui siihen että talon vahtimisen lisäksi diiliin olisi kuulunut koiran hoito. Muuten tilanne ei olisi ollut ongelmallinen, mutta kun meidän Alli-koira ei voi sietää muita tyttökoiria.

Tänään kävimme kävellen synttärikahveilla viereisessä El Borgo-nimisessä kylässä.

3 kommenttia:

  1. Hyvää syntymäpäivää Mikolle, meiltä molemmilta

    VastaaPoista
  2. No voi harmin paikka. Espanjan asunnot on jääkylmiä ja kosteita talvisin, jos ei ole lisälämmitystä. Toivon teille kuitenkin lämpöisiä päiviä hienoissa maisemissa. Äitis

    VastaaPoista