keskiviikko 3. syyskuuta 2014

Nivelvaivoja

Alla olevan tekstin olen kirjoittanut jo viime viikonloppuna. Mäkkärin Wi-Fi ei jaksanut julkaista tekstiä, nyt on hyvä päivittää tekstiä. Taasen Mäkkärillä, kaupunki vain vaihtuu.
Kuvien lataamisessa taas ongelmis. Kuvat tulee myöhemmin.

Kuten aiemmin kerroin, Alfilla taitaa olla nivelreuma, kuten allekirjoittaneellakin. Saimme Saksasta autolääkärille ajan tiistaille. Nyt vietämme tai tapamme aikaa (ihan miten asian tahtoo nähdä) Heidenheimenissä, Saksassa. +12 astetta lämmintä ja eilen oli melkein helle. Talvea kohti matkalla, todellakin. Saimme vihjeen että Mäkkärillä on yleensä Wi-Fi, sitä hyödynnämme nytkin.

Reissupaku on hoidettu ja matka jatkuu taas iloisissa merkeissä. Saimme nauttia Heidenheimenissä Saksalaisen ystävämme  ja hänen perheensä vieraanvaraisuudesta. Kiitos kaikesta heille!
Meillä on suuntana Caravankauppa, josta saisimme Wi-Fi antennin, että voisimme kaapata Wi-Fiä autossa istuen. Toisena suuntana Sigmaringen ja Freiburg, kumpikin kaupunki tuttu Thurn und Taxis postireittipelistä.  Pitempiaikainen suunnitelma on Chamonix, Ranska, täältä tullaan!

4 kommenttia:

  1. Hyvä kun Alfin reuma tuli hoidettua, onneksi olette menossa kohti lämpöä, täällä alkaa syksyn kosteus kolottaa niveliä.
    Enkeleitä konepellille.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. No noin sain vastausmoodin kohdilleen. Taitaa Alfin reuma olla parantumatonta laatua. Lepo ja lämpö tekee hyvää, niin se vain on

      Poista
  2. Ou nou, onneks saitte korjattua pakun. Onnellisuutta

    VastaaPoista
  3. Toi Wi-Fi kaappaus lennosta kuulostaa aivan agenttitouhulta. Hyvä että Alfi pelittää taas. Toivottavasti ei ollut kallis reissu.
    iskä

    VastaaPoista