torstai 29. tammikuuta 2015

Rehellinen matkaflunssa

Olemme säästyneet kaikilta taudeilta ja vaivoilta yli puolen vuoden ajan.

Eilisen päivän haasteena oli pestä pyykkiä ja itsemme. Pyykkääminen onnistuikin vallan mainiosti airen vierellä olevassa itsepalvelupesulassa, mutta suihkumatkaa kertyi yhteensä viisikymmentä kilometriä.

Ajoimme lähimpään (lämpimään, sisä-) uimahalliin parin kaupungin päähän. Suihkut olivat halvimmat sitten Norjan. Vain 2€/hlö.

Uimahallissa oli lasten sukelluskoulu ja riemun kiljahdukset ja puheensorina sen mukainen. Ei siis voi hyvällä tahdollakaan puhua rauhallisesta, Zeniläisestä suihkukokemuksesta. Mies nautti lämpimästä suihkusta, kunhan malttoi hetken antaa veden valua. Minun suihkuni oli kylmä alusta loppuun. Sen verran likainen kuitenkin tunsin olevani että syteen tai saveen, nyt ollaan suihkussa, nyt peseydytään!

Sanotaan että flunssa ei tule kylmettymisestä, mutta niin yksi yhteen kylmä suihku ja flunssan puhkeaminen osui, ettei se jätä epäilyksille tilaa. Nyt olen siis sairaana, talviflunssan kourissa.

Häntä hellikäämme!

8 kommenttia:

  1. No voi sinua. Hoida hyvin itsesi, että paranet pian <3 äitis

    VastaaPoista
  2. Hei!
    Luomulääke flunssaan: sukkien sisään kuoritut valkosipulinkynnet ja sukat jalkaan yöksi. Kannattaa kokeilla.
    Paranemisia!
    Kummi

    VastaaPoista
  3. Täälläkin ollaan oltu kipeinä, viime flunssasta taitaa olla yli vuosi meikäläisen kohdalla, mutta suht helpolla pääsin tällä kertaa, parit ylimääräiset päikkärit ja pidemmät yöunet. No ei ollut kallis tuo teidän suihkureissu! Itse ajelin tänään yhteen mun vakiparkkiin satamaan Kreetan itäpuolelle, parkki maksaa 2 e vrk (vkl ei mitään) ja satamassa on suihkut (taattu lämmin vesi :P) ja iso pesukonekin pyörähtää hintaan 3 e. Tää on hyvä parkki kerran kuussa :) ja a vot sitä iloa kun pääsee kunnon suihkuun!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Tiedän että tiedät! Suihkun merkitys todellakin kasvaa autoelämässä! Paranemista sinnekin, täällä elämä alkaa voittaa!

      Poista