sunnuntai 11. tammikuuta 2015

Margalef edelleen ja edelleen

Jos on löytänyt paikan jossa molemmat viihtyvät, miksi mennä merta edemmäs kalaan. Täällä Margalefissä mäkin IHAN OIKEASTI tykkään tästä kiipeilyhengailusta, kun kalliot aukeaa suoraan asfalttitieltä, aurinko lämmittää mukavasti ja kiivettävää on niin paljon kuin Mies keksii haluta ja kaiken tasoiset reitit ovat ihan vierekkäin.

Tänään tulimme onnistuneen kiipeilypäivän jälkeen pesemään pyykkiä ja ulos syömään. Vaihtoehtoja löytyi oikein neljä ruokapaikkaa kylässä jota ei oikeastaan tunnu olevan edes olemassa. Valitsimme illanvietto- ja pyykinpesu paikaksi  El Raco de la Finestra hostellin, jonka perustanut kiipeilijä Jorgi Pou. Hän etsi itselleen uutta kiivettävää, jäi tänne Margalegiin asumaan ja päätti avata hostellin itselleen elinkeinoksi. Aika hienoa! Haluamme ehdottomasti tukea hänen elinkeinoaan! Totta puhuakseni, kävimme jo eilen täällä suihkussa!

Fuengirolassa asuu 15-20 tuhatta Suomalaista ja vasta nyt, täällä hostellilla tapasimme ensimmäiset Suomalaiset kahdeksaan kuukauteen  kiipeilijöitä tietenkin.

Vaihtoehtona olisi ollut esittää ettei edes huomaa maanmiehiä, mutta mä olen jo niin "ihmiskontaktin tarpeessa", että päätin että tänä iltana en halua ypöillä perisuomalaiseen tapaan, vaan tuppauduin seuraan.

Meidän Reissupaku elämä on monen muunkin haaveena ja se olikin oivallinen aasinsilta tutustumiseen. Olipa todella hauska ilta! Toivottavasti tavataan vielä Suomessa! Tai autobaanalla!

1 kommentti:

  1. Juuri näin, kun mukava paikka löytyy, niin miksi kiirehtiä. Kohdalleni on usein sattunut paikka jossa olen periaattessa sunnitellut olevani päivän tai kaksi, mutta ne pari päivää ovatkin venähtäneet muutamaksi viikoksi, nauttikaa :)

    VastaaPoista