tiistai 6. tammikuuta 2015

Adios Los Patios

Eilen Itämaantietäjät saapuivat Malagaan.

Tiesin ja aavistin että loppiainen on suuri juttu Espanjassa, mutta tällaista karnevaalitunnelmaa en osannut kuvitellakaan.

Lähdimme tyttöporukalla katsomaan kulkuetta, joka oli ilmoitettu alkavaksi klo 17. Katujen  varret olivat täynnä ihmisiä ja lopulta kaikki lapset eivät malttaneet pysyä aitojen takana, vaan toinen toistaan kannustaen lähtivät juoksentelemaan ajokaistoille, jotka olivat suljettu liikenteeltä kulkueen takia.

Tunnin odottelun jälkeen kaukana alkoivat vilkkua poliisiautojen valot. Poliisisaattueessa saapuivat Harley Davidson -moottoripyörät, soittokunta, jonglöörit ja sarjakuvahahmot. Kaikki heittivät karamellejä aitojen takana seisoville ihmisille. Monella olikin muovipussi mukana, johon sai kätevästi kerättyä karkit.

Me emme nähneet Itämaantietäjistä vilaustakaan, kun päätimme lähteä metrolle hyvissä ajoin,kahden tunnin jälkeen, ennen kuin kaikki muutkin  päättäisivät lähteä kotiin.

En saanut yhtään karamellia, kun keskityin ottamaan valokuvia. Tänään surukseni huomasin että kamerassa oli väärä muistikortti, joka ei sovi Miehen kännykkään.

Nyt olemme tulleet jo hyvän matkaa pohjoiseen. Olemme yötä parkissa Santomerassa ja jatkamme matkaa huomenna kukonlaulun aikaan kohti Barcelonaa!

2 kommenttia:

  1. Melkein kuulin äänten kantautuvan tänne saakka, olisi ollut ilo olla mukana siellä sun/teidän kanssa. Harmi ettet saanut karkkia, ehkäpä toisella kertaa. Täällä koti Suomessa pakkanen on pukkunut -17, kali kali ollaan kuljettu eteenpäin tätä vuotta. Vuosi alkoi vähän haparoiden mutta ehkä se vielä iloksi muuttuu matkan varrella. Voikaa hyvin, melkein voisi sanoa onnellisuutta jokaiseen hetkeenne!

    VastaaPoista
  2. Turvallista matkaa! Olkaa tarkkoja liikenteessä ja kaikessa muussakin. Äitis

    VastaaPoista