torstai 8. tammikuuta 2015

Matka jatkuu

Olemme jälleen kolmin, vailla tarkempaa suunnitelmaa tai aikataulua. Kuljemme päättäväisesti kohti pohjoista, mutta vapaaseen tahtiin ja avoimin mielin.

Delta dell'Erben airella oli ihanan rauhallista ja hiljaista. Siellä oli hyvä viettää yö kauppakeskuksen parkin jälkeen. Liikenteen äänet jäivät kauas taakse ja vain jokunen lintujen välienselvittely herätti yöllä.

Aamulla kävimme ihastelemassa suistoalueen linnustoa ja onnistuimme näkemään kuningaskalastajan  sekä erilaisia haikaroita. 

Kivojen kahvien jälkeen lähdimme ajamaan kohti Margalefia ja kiipeilykallioita.

Reissupakussa maailman pahuus tuntuu olevan kaukana ja onneksi niin. Emme paljon lue uutisia, emmekä muutenkaan seuraa maailman politiikkaa tai tapahtumia.  Kyllä joku aina kertoo jos täytyy varoa johonkin maahan menemistä. Täällä Espanjassa, niinkuin ei Ranskassakaan näy kauppojen kassoilla kissankokoisin kirjaimin lööppejä, kuten Suomessa. Eilen kuitenkin saimme tietoja Ranskassa tapahtuneesta murhenäytelmästä lehden toimituksessa  ja luimme Mäkkärin Wi-Fissä Helsingin Sanomien uutiset aiheesta. Voi miten surullista!

8 kommenttia:

  1. Onpa taas niin maalauksellinen kuva. Taidan tehdä siitä akvarellimaalauksen. t. Isäs

    VastaaPoista
  2. Varmaan kiva katsella luonnossa sellaisia eläimiä, mitä ei ole täällä, kuten haikara. Kivoja kuvia. Äitis

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Sain ukilta ja mummolta pienen lintukirjan joskus kauan sitten. Se väittää että Suomessakin on harmaahaikaroita. Niitä "oikeita" haikaroita, kattohaikaroita, valko- mustia, joilla on punaiset jalat ja punainen nokka asustelee Alsacessa, Ranskassa.

      Poista
  3. Haikarat,ne lastenkuljetuslinnut!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hei Anonyymi! Ne lapsenkuljetus- haikarat asustelevat Alsacessa. Niihin törmäsimme aiemmin matkalla. Tällä Espanjan suistolla asusteli harmaahaikaroita (grey Heron) ja pikku haikaroita (little Egret).

      Poista