sunnuntai 23. marraskuuta 2014

Sääli on sairautta

Oli kalliopäivä ja sitten tulikin migreenipäivä. Makasin koko eilisen päivän pimeässä voiden pahoin.
Olimme yön Foix'n 'aire de campingcar'illa. Kaupungin  ilmainen parkki. Mainoksessa lukee: tässä parkissa naapurit eivät ole häiriönä. Parkki on hautausmaan vieressä ja kaikki vainajat ovat pysyneet haudoissaan.
Parkissa asuu mies maastoautossa. Olen jo keksinyt hänelle elämäntarinan. Hän on läheisessä koulussa opettajana ja hänelle on juuri tullut ero ja koti meni alta. Hän istuu takapenkillä ja juo (oletettavasti) kahvia termospullosta ja lukee. Nyt hänelle oli tullut takaikkunaan iso lelukoira, vähän Allin näköinen.
Olen ajatellut joskus sääliä tuntien kutsua hänet meille kahville. Sitten totesimme että hän on varmasti hullu sarjamurhaaja ja saa asua autossa, ihan rauhassa!
Alliatin kalloille ja illalla Foix'ssa pyykkipäivä. 



3 kommenttia:

  1. Laps' eikö lähettämäni rohdotkaan auttaneet? Parasta vaan tarkkailla kauempaa naapuria, jos se yrittää "kesyttää" Allia lelukoiralla, tai sit näyttää, et on mullakin koira :) Äitis

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Äiti: rohdot olivat ainoa apu, mutta yritin kärvistellä mahdollisimman pitkään ilman. Siksi pyysin seuraavaan pakettiin nenäsuihketta.

      Poista
    2. Laittappas tekstatina tarkempaa tietoa. Äitis

      Poista