lauantai 1. marraskuuta 2014

Nyt juuri,

Tällä nimenomaisella hetkellä mä oon Niiiiin väsynyt tähän kielten sekamelskaan ja asioiden hankaluuteen. Oikeasti tekisi mieli heittäytyä maahan selälleen(maton päälle tietenkin. En missään nimessä halua sotkea vaatteitani) ja nyyhkyttää hiljaa tai ulvoa suoraa huutoa. Piti hoitaa hirvittävän tärkeää postia Suomeen."mikä se postimerkki nyt olikaan Italiaksi?" Tupakkakaupasta niitä saa, sen tiedän. Miten mä nyt sen saan ostettua, kun myyjät ei edes ymmärrä englantia. Una francobollo, oliko se nyt per vai par la Finlandia? No täytyyhän sen myyjän nyt edes sen verran yrittää. Eihän siinä ole kuin yhden kirjaimen ero.

Postimerkki turvallisesti laukussa. Ymmärsiköhän myyjä yhtään mitä mä tarkoitin? Onko tämä ollenkaan oikea? Riittääkö tämän arvo? Oli kyllä ihan liian halpa. Jos merkki ei oo riittävä, eikai ne nyt roskiin sitä heitä? Kai siinä vaiheessa Suomen valtion virkamiehet tai joku instanssi puolustaa minua pientä poloista!

Osoite kirjoitettu kuoreen. Varmuudeksi kirjoitettu vielä Europa. Eihän sitä tiedä tietävätkö Italialaiset mitään Suomesta. Kuori liimattu kiinni, postimerkki paikoillaan. Missäköhän se postilaatikko on? En ole kyllä nähnyt yhtään matkalla keskustaan. Ei muuta kuin tossua toisen eteen. Hotellin edessä on postilaatikko. Kirje sinne ja toivotaan parasta!

3 kommenttia:

  1. Voi rakas, on sulla ollut taas seikkailu yhden postimerkin takia!

    VastaaPoista
  2. Kiitos rakas myötätunnosta! Sitä oikeasti kaipasin. Tänään paistaa aurinko lämpöisemmin. Kyllä kaikki järjestyy. Aina, jotenkin.

    VastaaPoista
  3. Laps` kyllä se perille tulee ja taidan arvata mitä siellä on :) Äitis

    VastaaPoista