tiistai 6. toukokuuta 2014


Hääpäivä 6.5!

Siitä on jo kauan, mutta silti tuntuu siltä kuin häät olisivat olleet viime kesänä. Tai no ei ihan, kyllähän sen jo tietää että olemme yhdessä kokeneet jo niin paljon, ettei se kaikki yhteen vuoteen mahtuisi.
LOVE IS IN THE AIR!

https://www.google.fi/url?
sa=t&source=web&rct=j&ei=96poU9KIKMbyyAOamYCIDw&url=http://www.youtube.com/watch%3Fv%3DNNC0kIzM1Fo&cd=2&ved=0CDYQtwIwAQ&usg=AFQjCNGzABLzqEmfb0VwS-x2vYCurkNAvg&sig2=8w_v7Xqztl_0D3TsD_o-pg

Tänään korkkaamme shampanjan ja mä tietenkin toivon saavani kukkia, vink vink,,, mutta olemme sopineet että juhlistamme hääpäivää virallisemmin sitten uudessa elämässä, mobiilikodissa. Ensimmäisenä hääpäivänä Mies vei minut oopperaan, hän oli varannut väliaikatarjoilut ja esityksen jälkeen menimme vielä hienosti, todella hienosti syömään. Aloitimme hääpäivän vieton niin suureellisesti, että joka vuosi piti pistää aina vähän paremmaksi. Sitten ei enää Suomi riittänyt, vaan juhlistimme suurta päiväämme muun muassa Oxfordissa J.R.R Tolkienin 'muistopenkillä' mansikoiden ja shampanjan kanssa. Pariskunta ja shampanja ovat aina pysyneet!

Kiitos Rakas näistä kaikista vuosista! Tiedän ettet sä tykkää tällaisesta julkisesta hempeilystä, mutta jos edes kerran vuodessa! Sun kanssa on tosi kiva olla! Olet ystävistä parhain ja mies paikallaan!

                                                   PALJON ONNEA MEILLE!

2 kommenttia:

  1. Ootte ihania! <3 Ja mie muistan ton päivän vaan hyvin itkusilmäisenä pikkusiskona. Olin niin liikuttunu siitä, että veikka löysi ihanan vaimon ja mulle mun aina niin hartaasti toivoman isosiskon! <3 ONNEA!!!

    VastaaPoista
  2. Onnea ja monia armorikkaita vuosia teille :))
    Muistan kuinka ahtauduimme Kärkisaaren vessaan, se oli kyllä unohtumaton kokemus:))))

    VastaaPoista