perjantai 18. marraskuuta 2016

Tarragona, välipäivä ja ihana kesä

Tänään on niin ihana, kesäilma, että voisin jopa haluta kalliolle mukaan, mutta eilen oli niin raskaita nousuja sekä laskuja, että on viisainta pitää kotipäivä. Istun "parvekkeella", nautin auringosta, sekä virvoitusjuomasta. Parvekkeen virkaa toimittavat avatut ikkunat ruokasalissa.

Välipäivän vietimme läheisessä Tarragonan kaupungissa, välimeren rannalla. Siellä vierailimme roomalaisen  amfiteatterin raunioilla, joka on Unescon maailmanperintökohde. Siellä, historian siipien havinassa virisi myös mielenkiintoisia keskusteluja.

Olisimme halunneet vierailla goottilaisessa katedraalissa, mutta se oli suljettu siestan takia. Toisessa kirkossa oli hautajaiset ja arkku suoraan ovella. Sinne emme kehdanneet mennä. Yritimme päästä katsomaan vielä kolmattakin kirkkoa, mutta sekin oli suljettu. Siesta, tiedäthän.

Kirkko, tämän kylän ainoa nähtävyys on pitänyt ovensa visusti kiinni koko vierailumme ajan, mutta tänään. Tänään kiipeilykaveri oli saanut järjestettyä lähiravintolasta jonkun avaimen haltijan esittelemään meille kirkkoa. Tänään klo 5 iltapäivällä!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti