perjantai 6. helmikuuta 2015

Vain elämää

Parhaimmillaan elämä Reissupakussa on haituvan kevyttä, stressitöntä, ei huolta huomisesta eloa.

Pahimmillaan se on ahdistusta, huolta ja jopa toivottomuutta, kun vettä sataa tauotta, ulkona on kylmä, aurinkopaneelista ei ole hyötyä, kun aurinko ei edes kiusallaan  näyttäydy. Vesi on lopussa, olemme likaisia, seuraavaa suihkua ei ole lähimaillakaan, akku on tyhjä, joudumme ahtautumaan pieneen tilaan kaikki kolme, että lämpö, se vähä mikä on saatu, pysyisi sisällä.

Yllätyksenä on tullut se että näin talviaikaan ei tahdo saada vettä mistään, edes maksua vastaan. Airet, joilta vettä yleensä saa sulkevat vesihanansa jäätymisvaaran takia. Myöskään leirintäalueet eivät ole auki.

Kaikesta tästä huolimatta en ole kertaakaan ajatellut: "miksi ihmeessä piti lähteä tällaiseen elämään". Ei! Pahimmillankin tämä on "Parasta ikinä!"

Tällaisina epätoivon hetkinä leirintäalue tuntuu virkistävältä keitaalta keskellä autiomaata.

Löysimme auki olevan keitaan parinkymmenen kilometrin päästä Fontainebleusta.

Päästyämme perille tyhjensimme koko auton ja siivosimme. Lakaisimme, pesimme lattiat ja tomutimme matot. Täytimme vesitankit, pullot ja purnukat. Puhtaista pyykeistä olimme huolehtineet jo airella. Puhtaat matkustavaiset puhtaassa kodissa, puhtaissa lakanoissa. Jälleen tuntuu elämä höyhenen kevyeltä.

6 kommenttia:

  1. No hemmetti, teillä on jopa arabialainen astiasto mukana, luksusta :P (ja tää on vielä mallia mun lempiastiasto!). Elämän pieniä kauneuksia, niistä pitää nauttia! MItes huoltoasemat, saisko niistä vettä?

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Tottakai meillä on Paratiisi mukana! Täällä Fontsussa päin ei tunnu olevan edes huoltoasemilla vesipalvelua( automaattiasema). Leirintäalue on kuitenkin säällisen matkan päässä. Onpahan hyvä syy poiketa sinne aika-ajoin.

      Poista
  2. Oi arjen luxusta, ihana kakku ja ihana kuppi<3

    VastaaPoista
  3. Sovittu!!!!! Ja tulen mielelläni!! Sä saat keittää kahvit<3

    VastaaPoista
  4. Tätä blogia on ihana seurata - olen seurannut lähes alusta asti. Ja osuit niin oivasti tuohon asian ytimeen, kun totesit, että elämä reissupakussa on pahimmillaankin parasta ikinä! Se vapauden huuma, mikä tähän matkustusmuotoon liittyy - on juuri tuota - se vie mukanaan ja se huumaa.

    Hauskoja hetkiä, kokemuksia ja tunteita jatkossakin!

    Terveisin innokas myötämatkustaja

    VastaaPoista