perjantai 13. helmikuuta 2015

Housujen hautajaiset

Älä osta mitään, kierrätä vanhaa, käytä kaikki tavarasi loppuun...

Sain äitiltä perinnöksi ulkoiluhousut muutamia vuosia sitten. Ne taisi alunperin tulla lainaan ja jäi sitten, kun äitiä alkoi säälittää kun kuljin "ei ihan niin uusissa" tamineissa. Ne taisivat olla jo lainatessa liian isot ja nyt matkan varrella suurentuneet entisestään.

Vuosi sitten Alli-koiran kanssa metsälenkillä Alli näki jotakin, säntäsi pusikon läpi ja minä hihnan toisessa päässä kaaduin ojaan ja  terävät oksat repivät lahkeisiin kaksi isoa reikää. Reiät ovat kuitenkin polvitaipeessa, niin eivät näy niin selvästi.

Nyt kuitenkin joudun jo oikeasti miettimään kehtaako tällaisissa housuissa lähteä kaupungille.

Olen jo pitkään etsinyt näille seuraajaa. Mustia suoria housuja, jotka sopivat niin metsään kuin ulkoiluunkin. Olen tainnut olla melko vaatelias, kun ei ole tullut vastaan juuri niitä oikeita.

Läheisestä kauppakeskuksesta löytyi juuri ne oikeat ja vieläpä oikeaan hintaan. Eivät kylläkään ole mustat! Täten vietän teidän kanssanne, rakkaat lukijani, loistavien housujen hautajaisia ja vallan vaihtoa Reissupakussa!

7 kommenttia:

  1. Heh,hyvä postaus:) Toivotetaan siis vanhoille housuille moi moi ja toivotetaan uudet housut tervetulleeksi:) :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Näin tein ja juon muistokahvit päälle! Olisitpa täällä! Eiköhän ne housut nyt ihan oikeasti palvelleet koko elinkaarensa!

      Poista
  2. Voi sinua laps kulta, olipa HYVÄ, että ne vanhat housut hajosi!! Vietän täällä iloiset muistojuhlat näin perjantain kunniaksi(en kuitenkaan liian iloisia heh) äitis

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos osallisuudestanne! Hyvää ystävänpäivää!

      Poista
  3. Benkku olisi sanonut tähän: "Heini-täti keittää aina hyvät kahvit kun tulee jostain, ostaa jotain, vie roskat tai mihin vain" eli tietty olisimme viettäneet hartaat muistokahvit, olisimme haudanneet housut turvallisesti roskisten maailmaan ehkä jopa pitäneet pienen puheen:) Ne housut ovat matkanneet mukana niin ilossa, surussa,pelossa, tuiskussa ja onnellisuuden merkeissä:) p.s. Mulla ois täällä vapaana ihanat turkoosit toppahousut vaikka sulle ens talveksi👍

    VastaaPoista
  4. Pistipä naurattaa toi sun postaus, ihan kuin olisi mun ja mun äidin välinen keskustelu :P

    VastaaPoista