sunnuntai 15. maaliskuuta 2015

Moottoritie on kuuma...

Tai ei sittenkään... Tai on... Mitä myö sit tehää?

Mies potee sitkeää kevätflunssaa ja paikoillaan "kökkiminen" alkoi riittää meille molemmille. Niinpä yhteistuumin päätimme jatkaa matkaa. Nyt olemme edenneet jo aivan Saksan rajan tuntumaan ja vielä tämän päivän nautimme aurinkoisesta Ranskasta,  Pohjois-Alcasessa.

Suunnitelma vaihtuu nyt lennossa koko ajan. Miehellä alkaa olla muurahaisia housuissa, kun ensin sataa, sit tulee sairaus, sitten taas sataa.

Eilen kävimme pikavisiitillä Baden Banenissa Saksassa. Päätimme kuitenkin palata nopeasti Ranskaan. Ja tänään olemme Strasbourghissa.

Lähin kiipeilypaikka olisi Frankenjurassa. Sinne olisi luvattu alkuviikoksi ihan hienoa ilmaa, mutta sitten tulee taas pieniä mummoja taivaalta.

Ajammeko Saksaan ja tapamme siellä aikaa? Jäämmekö Ranskaan ja vietämme perusturisti lomaa? Ajammeko jo Ruotsiin? Ihan sama mitä päätetään, kaikkialle on tulossa huonoa ilmaa ja kökkimiseksi se taas menee!

1 kommentti:

  1. Toivotaan kuitenkin parempaa säätä. Mikolle vielä muutama kallio halattavaksi ja sinulle pari kivaa kauppaa kiertettäväksi, sitten kotiin :))

    VastaaPoista