keskiviikko 25. maaliskuuta 2015

"Täytyy lähteä, jotta voi tulla takaisin..."

Välitilinpäätös:

Päivä 237 Reissupakussa.

Irtiotto kaikesta tutusta ei ollut pelkästään iloista. Jäin kaipaamaan kaunista kotiani, jonka vaihdoin pakettiautoon ja epävarmaan tulevaisuuteen. Suomeen jäi paljon myös rakkaita ihmisiä, joita olen kaivannut päivittäin.

Jos olisin tehnyt loppuelämää koskevia päätöksiä tunnekuohussa, en olisi koskaan lähtenyt tälle matkalle, elämään.

Aluksi ajatuksena oli lähteä Reissupaku-elämään ennalta määräämättömäksi ajaksi, hurjimmissa kuvitelmissa loppuelämäksi. Muut puhuivat reissusta ja matkasta, me halusimme ja haluamme edelleen puhua elämästä Reissupakussa, sillä matka alkaa aina jostakin ja päättyy johonkin. Elämä sitä vastoin on tässä ja nyt!

Alkusuunnitelmista huolimatta tästä tuli reissu tai matka. Jätimme Suomen taaksemme elokuun alussa 2014 ja nyt paluulautta Suomeen on nyt varattu. Tälläkin matkalla oli kuin olikin alku ja loppu.  

Me olemme tulossa takaisin!

9 kommenttia:

  1. Tervetuloa kotiin! Johan teitä on ootettukin.

    VastaaPoista
  2. 237 päivää on mennyt nopeasti ja kiitos teille mielenkiintoisista matkakertomuksista!
    Näkemisiin!
    Kummi

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Pian tavataan, ainakin ennen seuraavaa reissua, kuten sovittiin! Ihana kun olet ollut matkassamme mukana, eikä tämä tähän lopu :)

      Poista
  3. Tavallaan aika on mennyt hirmuisen nopeasti, tavallaan taas aika mennyt todella hitaasti. Ei olisi päivää etten olisi ikävöinyt sinua sisko, olet niin tärkeä. On niin ihana pian nähdä, jutella, parantaa maailmaa ja olla vaan<3

    VastaaPoista
  4. Hyvää paluumatkaa teille ja antoisaa kotiinpaluuta perheen ja ystävien kanssa! Itse kun aloitin tämän autoelämän niin tarkoitus oli lähteä vuodeksi kiertämään ja PALJON tuli vuodessa nähtyä. Paluu tuli ja sen jälkeen niitä menoja on ollut monta, nykyään se paluu on vain käyminen Suomessa, seuraavaa ei vielä näkösällä. Aina voi suunnitella ja unelmoida uusista matkoista :), nauttikaa ihanasta Suomen kesästä!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos Nomadish mukana olosta ja tärkeistä neuvoista! Varmasti nautimme Suomen kesästä ja tuhansista hyttysistä. Onneksi ostimme hyttysverhon, joka oli turhaan matkassa mukana, mutta jolle on taatusti käyttöä kesällä. Nyt kun (toivottavasti) olen parempien nettiyhteyksien piirissä voin seurata sinun autoelämääsi. Tämä ei lopu tähän! Hymyillään kun tavataan!

      Poista
    2. Suomi, ihana teknologian maa! Mulla on hyttysverkko vielä askartelu vaiheessa, netistä löysin semmosta magneettilistaa (kiinnitän autoon) ja Clas Ohlsonilta magneetteja, aattelin askarrella niiden voimin hyttysverkon oveen, verkko on taas parivuoteen päälle tarkoitettu kapistus ja siitä leikkaan sitten sopivasti tarpeen mukaan. Mitähän siitäkin tulee, ompelu ei ole vahvimpia puoliani. Äitini tuo nämä magneettisysteemit mukanaan tyttärelleen. Ehdottomasti nauretaan kun tavataan :P ja on ollut ilo seurata teidän blogia!

      Poista