keskiviikko 11. kesäkuuta 2014

Veri on vettä sakeampaa, siskon perheellä, välietappi...



Vietimme ihanan, rentouttavan kiipeilyviikonlopun, pitkän sellaisen, Ahvenanmaalla. Me asuimme kotona ja siirtelin tavaroita sängyn ja ohjaamon välillä, riippuen vuorokaudenajasta. Aamut ja yöt ohjaamo toimi varastona, illat ja päivät sänky, eli makuuhuone. Kaikki tavarat on vain työnnetty sisään ja nyt pitäisi alkaa purkaa "epämääräisiä nyssyköitä". Tavaratila on siistissä järjestyksessä (siellä lähinnä Miehen kiipeilyvarusteita laatikoissa),  mutta mun tavarat on levällään pitkin autoa.


Venettä vedettäessä taakka taisi olla liian raskas reissupakulle.N. 200km ajettuamme kaasua painaessa auto alkoi täristää ikävästi ja matkamme katkesi Padasjoen ABCn pihaan. Soittokierroksen jälkeen ystävällinen isäni ystävä lähti ajamaan nelivedollaan meidän veneen säilytyspaikkaan. Kello neljä yöllä olimme kummintädin pihassa ja vene makasi trailerilla. Trailerin irroittaminen veneen alta kesti koko päivän ja siihen tarvittiin myös traktoria. Onneksi sellainenkin talosta löytyi.
Reissun jälkeen ajoimme auton suoraan huoltoon. Korjasivat vian, mutta Mies epäilee ettei vika sittenkään ole se mitä korjattiin.


Kuvat ovat Siskoni kotoa. Saamme nauttia heidän vieraanvaraisuudestaan ja rauhallisesta, kauniista, maalaisromanttisesta kodistaan.
Kiitos heille!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti