maanantai 16. kesäkuuta 2014

Oletko koskaan...

Miettinyt miltä tuntuu...
Kummin pihassa kuuluu hiljainen kuiskaus


Kun haluaisit päästä nettiin, eikä se toimikaan moneen päivään?
Nettiyhteyden saaminen kestää tunteja?
Kuvien lataaminen keskeytyy kesken kaiken?
Yksikään ladattu kuva ei olekaan oikein päin, vaikka juuri olet kääntänyt kaiken?
Vettä sataa koko ajan?
Et saa kotia kuntoon?

Eilen lähdimme taas tien päälle...

  https://www.google.fi/url?sa=t&source=web&rct=j&ei=_z6fU9yWO4X9ywOAtoKoAg&url=http://www.youtube.com/watch%3Fv%3D1TD_pSeNelU%26feature%3Dkp&cd=1&ved=0CCEQyCkwAA&usg=AFQjCNF5tFQHNuwNmPL_CeQtlPLUQRc8Ow&sig2=RiO7EN8WOI2NGjAXDPc0tgja

Ensin ajoimme Ruotsinpyhtäälle, Strömforsin ruukille.



Olin käynyt siellä kerran aikaisemmin silloisten kavereiden häissä. Ihana vanha ruukkialue, jossa käsityöläispajoja, kahvila, ravintola kirkko, sekä kauniit maisemat.



Ruukin jälkeen Loviisan Haukkakalliolle kiipeilemään, kuten olimme Miehen kanssa sopineet. Rankan kränkkäämisen jälkeen etsimme yöpaikkaa kallion läheisyydestä, mutta totesimme että on sittenkin mukavampaa tulla nukkumaan sukulaisille.
Nyt olemme tulleet Kotkaan, vanhaan kotikaupunkiin. Sukuloimaan ja tapaamaan tuttuja. Vettä sataa kokoajan, emmekä pääse purkamaan kotia ja pakkaamaan järkevämmin.

Kummin pihalta

Mies sai tahtonsa läpi ja laitoimme sänkyyn puusäleiden tilalle pädin, kiipeilypatjan. Ainoa ongelma on se että vanerit sängynpohjassa taipuu ihan mutkalle, jos sängyllä istuu tai makaa. Mies lupasi rakentaa jonkun hienon tukirakennelman vanereiden päälle. Uskokaa tai älkää, pädin päällä on hyvä nukkua! Sitten kun uskaltaa.

Kuvat eivät nyt ole puoliakaan niistä, mitä pitäisi olla. Vaihdan kuvat, kunhan saan nettiyhteyden toimimaan ilman verenpainelääkkeitä! Milloin olen taas netin päässä, mene ja tiedä, pysykää kuulolla!

Kummin, jonka pihasta kuvat on blogi osoitteessa:
pagisen.blogspot.fi


2 kommenttia:

  1. Heippa!

    Lueskelin tässä bloginne läpi samoin kuin sen toisenkin aloittelevan karavaanarin. Olisi kiva nähdä autonne sisätilat. :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hei Susanna!
      Kuvia luvassa, kunhan koti on paraatikunnossa.

      Poista