perjantai 9. tammikuuta 2015

Margalef

Taas sarjassamme kokemuksia, joita ei muuten olisi tullut vastaan. 

Tämä Margalef on pikkiriikkinen kylä Kataloniassa, Espanjassa. Täällä on jollain tavalla aavemaista  ja toisaalta taas ei yhtään. Kauempaa katsottuna tämä on pystyyn kuollut kylä, mutta selvästi kiipeilijät tuovat tänne elämää.  Rakennukset ovat tyhjillään tai todella rapistuneita ja ihan vieressä on juuri rakennettu talo. Voisi olettaa että täällä on kesällä ihan toisenlainen meno, niin paljon tänne on rakennettu siltoja, parkkipaikkoja ynnä muita.

Tänään kävimme kiipeilykalliolla, johon oli suht' helppo lähestyminen päällystettyä tietä pitkin ja vain pieni jyrkkä mäki kallion juurelle. Mies kiipesi minun ehdotuksestani melkein kaikki reitit sillä sektorilla  (El Pet de monja) vaikeusjärjestyksessä.  Vähän haastetta hänellekin.

Nyt istumme paikallisessa baarissa, jossa on meidän lisäksemme vajaa kaksikymmentä asiakasta. Ihan mielikuvituskylä keskellä ei mitään!

3 kommenttia:

  1. Ihana blogi! Nauratti tuo teidän mielikuvituskylä - samanlaisia aavepaikkoja on täällä Kreikassa ja 20 asiakkaasta on monesti turha edes haaveilla - sehän olisi jo yleisöryntäys :) (tietenkin vain näin sesongin ulkopuolella). Antoisaa matkan jatkumista teille!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiva kun olet löytänyt mukaan meidän matkaamme! Matka mielikuvitus jatkuu...

      Poista
  2. Öö, siis matka mielikuvituskylässä jatkuu. Ei siis mielikuvitus matka, ei kyllä tämä on totisinta totta!

    VastaaPoista