torstai 9. heinäkuuta 2015

Päivän ajo ja toisenkin

Eilen se tapahtui!

Volvo Penta-79 hörähti käyntiin ensi yrittämällä ja vaihteet toimivat moitteettomasti! Kyllä minulla on taitava Mies! Kävimme ajamassa veneellä koekierroksen Kotkansaaren ympäristössä. Ah, niin Kotkalaista!

Luin eilisestä lehdestä että Länsi-Suomessa oli hävitetty merimetsoyhdyskunta jollain luodolla. Kaikki pesät ja niissä olleet munat oli potkittu hajalle. Onneksi Kotkan lähistöllä linnut ovat saaneet pesiä rauhassa luodolla, jossa ei ole asutusta. Siellä suuret merimetsot levittelivät ja kuivattelivat siipiään kun ajiimme ohi. Lintukirja tiesi kertoa että merimetso on ainoa vesilintu, jonka höyhenpuku ei ole vedenpitävä. Siksi ne istuvat siivet levällään  auringossa.
Retken päätteeksi keitimme vielä Kivat kahvit. Trangiaa ei ole suunniteltu mokkapannun käyttöön, mutta Minun Taitava Mieheni keksi keittää pihtikahvit!

Tänään. Matkalla Helsinkiin Siskon luo. Pakkasin laukun tai onnekseni laukut, otin vesipullon mukaan ihan vaan varmuuden vuoksi bussimatkalle. Lapsiturvallinen korkki oli auennut laukussa. Nyt kaikki vaatteet märkänä...

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti