sunnuntai 6. heinäkuuta 2014

Mioon Kootkasta ja sen huomaa

Päivitän taas Miehen kännykällä. En osaa kirjoittaa tällä ollenkaan niin sujuvasti.  Kaipaan Slateani, sitä konetta jolla tämän yleensä teen. Kuviakaan en saa niinkuin haluaisin.

Märän Mäntyharjun jälkeen päätimme katsoa sääkarttaa sillä kuivalla silmällä ja todettiin että kotikonnuilla Kymenlaaksossa on luvassa lämmintä ja mukavaa.Niinpä Reissupakun nokka kotikontuja kohti.

Olemme suorittaneet vaate-ja ihmishuoltoa. Ihana päästä suihkuun ja saunaan. Mies on päässyt kiipeilemään joka päivä Haukkakalliolla, Ruotsinpyhtäällä ja eilen Sisko perheineen kävi juomassa pannukahvit kallion juurella kiipeilyn lomassa. Matkalla Mäntyharjulta Kotkaan kävimme Vapaa-aika.com kaupassa Villähteellä hakemassa tilaamamme pyörätelineen ja sain samalla reissulla oikean noitapannun kahvin keittoon, hyttysverhon auton oveen, sekä selkänojallisen retkituolin. Ihanaa tämä vapaus!
Tänään sain kaupunkipäivän. Kutsuimme kummitädin miehineen torikahveille ja vietimme heidän kanssaan tosi mukavan päivän. Täytyy myöntää, kun en ole päässyt päivittämään blogia joka päivä, on
vaikea muistaa mitä minäkin päivänä tapahtui. Mulla on seinäkalenteri ihan sitä varten, että pysyn päivistä edes jotenkin perillä. Huomenna suuntaamme mökille pariksi päiväksi, toivottavasti ihan vain rentoutumaan!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti