tiistai 11. maaliskuuta 2014

Harvoin tarjolla

Sanoista tekoihin!

Nyt on asunnonmyyntikuvien otto aloitettu. Nämä eivät ole välttämättä niitä kuvia, jotka viralliseen asuntoilmoitukseen tulee, mutta koskaanhan ei tiedä.







Silloin, viisi vuotta sitten, kun ostimme tämän asunnon, surin jo valmiiksi että jos ja kun muutamme kaupungista pois, en enää koskaan saa näin hienoa asuntoa, kotia. Se on varmasti totta, mutta nyt tämä koti tuntuu enemmän taakalta. Mitä nopeammin saamme tämän myytyä, sitä nopeammin olemme vapaita. Joku viisas on joskus sanonut että asuntolaina tappaa kaiken luovuuden. Tässä kohden olen hänen kanssaan täysin samaa mieltä.                
 
                                               
 Uskon että joskus vielä asumme ihan 'tavallisessa' kodissa, niinkuin suurin osa            ihmisistä asuu. Siksi haluan säästää joitakin kalusteita, tauluja, astioita ym. Varastoon menee aito Katisse, oranssi nainen,  taulu, kattokruunu, sekä nojatuolit.
(Myyty)
Kuuden hengen Jugend-ruokapöytä tuoleineen on myynnissä.
Ryijy on mummolta, se ehdottomasti säästetään, samoin sohva, sekä pieni lamppu sivupöydällä. Siinähän se tavara määrä alkaakin olla, joka säästöön jää. Kukkaistutus joka pöydällä on, on jo muuttanut autoon.














Saimme joulukaktuksen seinänaapureilta joulutervehdykseksi jouluna 2012. Tänä vuonna se kukki juuri jouluna suurin valkoisin kaunein kukin. Luin jostakin että  se voi elää jopa 30 vuotta. Otin haasteen vastaan ja istutin sen uuteen ruukkuun toisen kasvin kanssa (jonka nimeä en nyt muista) ja laitoin enkelin valvomaan matkaamme.

1 kommentti:

  1. No vain, komialta näytää tuo uusi kotinne, Onnea ja siunausta sille ja teille ja suurelle seikkailullenne. Tulkaapa näytille, ennen kuin lähdette maailmalle.

    VastaaPoista