perjantai 25. heinäkuuta 2014

Hengen ja ruumiin ravintoa

Mulla on aina ollut suuri halu kokeilla ruokaohjeita, joita romaanien sivuille on kirjoitettu. Mikäpä olisikaan parempi foorumi jakaa kokemuksiani kirjailijoiden makumieltymyksistä, kuin reissupaku. Jostakin syystä kirjoissa joita olen lukenut, useasti kerrotaan päähenkilöiden aterioista.
Ensimmäisenä kokeiluun pääsee Etsiväosaston entinen päällikkö Edward X. Delaney Lawrence Sandersin romaanista Neljäs kuolemansynti.


S. 9 " Hänen mieleensä nousi kuva uudesta vaihtoehdosta: halkaistun voisarven väliin pannaan savukalaa- ja höysteeksi vaikkapa viipale Vidalian sipulia ja nokare majoneesia, ihan vain huvin vuoksi."

Vidalian sipulista en ole koskaan kuullutkaan ja savukalana ajattelin kypsää, lämminsavusiikaa, mutta kiireessä kaupasta löytyi vain kylmäsavulohta. Kokeilemisen arvoinen välipala, totta tosiaan.

2 kommenttia:

  1. Kuulostaa hyvältä!!! Itse napannut parit loistavat ruokavinkit mm. Sopranos-sarjasta, kuten ziti... Parasta.

    VastaaPoista