tiistai 2. helmikuuta 2016

La Chandeleur, Kynttilänpäivä 2016

Tupu, Hupu ja Lupu muistivat että "-nyt Täti tekee niitä Ranskalaisia  Räiskäleitä, kun sunnuntaina oli kynttilänpäivä!!"

Ihanaa! Olen saanut totutettua uuden sukupolven kynttilänpäivän juhlallisuuksiin.

Crêpesejä ja Bretagnelaista siideriä, niistä on tämän vuoden kynttilänpäivä tehty.

Ranskassa tästä alkaa kevät, anna sinäkin valon tulvia elämääsi!!

Crêpes Reissupakusta (aikuisille!)

2 luomukananmunaa
2,5 dl kevyt maitoa
vehnäjauhoja reilu loraus
50g sulatettua voita
1pss vaniljasokeria (7,5g)
5 cl Bailey's kermalikööriä
Ripaus suolaa

Taikina saa olla aika paksua!!
Paista runsaassa voissa aivan kuten Suomalaiset letut.

Nauti Hyvässä seurassa, hyvän Bretagnelaisen Val De Rance- siiderin kanssa ja anna kevätriemun tulvia sydämeesi, näyttipä ulkona miltä tahansa.

Se on Kevät nyt Ystävät!!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti