maanantai 14. huhtikuuta 2014

Mitä me todella tarvitsemme

Käytäntö on osoittanut että tarvitsemme mukaan nämä kaksi kattilaa. Ajatus oli alunperin selvitä yhdellä kattilalla, mutta jo yksinkertainen pasta ja kastike tai perunat ja lisäke 'vaativat' kaksi kattilaa.

Viime viikolla meillä oli autossa miehen harrastuspalaveri. Lupailin heille suureen ääneen kahvit. Mukana oli jo valmiiksi pressopannu ja kahvia. Vettäkin löytyi, muttei mitään astiaa jossa keittää vettä. Mutteripannukin oli pesunjäljiltä kotona. Niinpä vahingosta viisastuneena vein autoon vesipannuksi                                                                                 trangian pannun, että aina löytyisi edes se.

Toinen kokemuksen osoittama tarpeellinen asia on toinen pannulappu. Se ei ole yksi tai kaksi kertaa, kun olen tarttunut kattilan kahvaan paljain käsin. Sähköhellalla kattila ei kuumene oikeastaan ollenkaan, mutta kaasuliekillä teräskattilan kahvat polttaa pahasti.

Onneksi meillä on vielä aikaa ennen Suurta  Muuttoa, niin ehdimme todella valmistautua ja huomata kokemuksen kautta mitä uudessa pikkukodissa tarvitsee.

1 kommentti:

  1. :))) täällä konkari hymyilee noille alkuvaikeuksille., kokemuksen kautta löytyy tarpeellinen määrä keitto ym., astioita. Vielä kun autoihin sais tiskikoneen ni kaikki ois hienosti, Kiitos kortista

    VastaaPoista