torstai 24. huhtikuuta 2014

Kevättä ilmassa

Vietimme Pääsiäisen Kustavin kiipeilymestoilla. Siellä oli jo ihanasti kevättä ilmassa ja saimmekin pääsisäismaanantaina nauttia ihan t-paita keleistä. Mies kiipeili sydämensä kyllyydestä(vaikka sanoikin ettei vielä...kään saanut tarpeekseen).
Reitin nimi on Mesi ja siellä Miehet kiikkuivat!


Olimme parkissa lootholma.fi leirintäalueella. Me Alli-koiran kanssa haimme muutaman geokätkön ja ulkoilimme kovasti ja nautimme hiljaisesta leirintäalueesta, sillä Lootholmaa ei oltu vielä edes avattu virallisesti. Vietimme aikaa linnunlaulua kuunnellen, kahvia keitellen ja merelle tuijotellen. Ihana loma, juuri sellaista, mitä odotan tulevaisuudelta!









Muistako Stiga-rattikelkan jarrut? Metallilevy raapi lunta ja kelkka pysähtyi. Sellaista ääntä meidän auto oli alkanut pitää jo joku aika sitten. Kustaviinkin yritimme ajaa(tai siis Mies ajoi) jarruttamatta. 

Heti kotona arki iskee arki Miestä lujaa!

Kesäkumit alle ja yllätys, yllätys, toisesta takapyörästä puuttuu jarrupala kokonaan. Tulikin renkaanvaihdosta monta päivää kestävä jarruremppa. Toisessa jarrulevyssä oli niin vahvat urat, että sitä kun olisi pyörittänyt levysoittimessa, olisi kuullu Pink Floydia, Mies totesi että jos olisi pyörittänyt väärinpäin, sieltä olisi kuulunut saatanallisia viestejä. Onneksi renkaisiin oli merkitty pyörimissuunta.

2 kommenttia:

  1. No jopa myrkyn lykkäs, hyvä että vika tuli esiin ennen suurta seikkailua.

    VastaaPoista
  2. Meinasin nauruun tikahtua tuosta teidän "levysoittimesta". :D Onneksi oli merkitty pyörimissuunta. ;) :D :D :D Vastoinkäymisistä selviää parhaiten huumorilla. Upea asenne! -K-

    VastaaPoista