sunnuntai 4. toukokuuta 2014

Arkikuvahaaste 5/5

Laatikoita purkaessa ja toisia pakatessa löytyi aarteita. Tiesin aarteiden olevan tallessa, mutta en muistanut missä. Kertoisiko tämä oikeasti juuri siitä että meillä on liikaa tavaraa!
 
Nämä kumpikin taulu oli menossa seinälle koko viisi vuotta jonka ehdimme asua tässä kodissa. Ajatuksemme oli kerätä eteiseen seinälle kartta tai kuva kaupungeista joissa olemme asuneet. Hieno ajatus kollaasista, mutta liian lyhyt aika suunnitelman toteuttamiseen. 

 
Asumme nyt viimeisiä viikkoja Annan omistamassa asunnossa. Lähtöön on aikaa virallisesti 24 päivää, vajaa kuukausi. Koti on myyty ja lähtömme on konkretisoitunut ja lähestyy kokoajan huimaa vauhtia. Se, lähtö, ei ole ollenkaan pelottava ajatus. Se tuntuu niin luontevalta ja kyllähän me ihan oikeasti jo muuttaessamme puhuimme että asumme täällä viisi vuotta, hankimme työkokemusta ja jatkamme matkaa sitten.
Tästä

        
Tähän


Aina voisi kysyä miksemme tehneet tätä jo aikaisemmin, mutta uskallan väittää että vasta nyt aika oli kypsä ja me tarpeeksi viisaita toteuttamaan tällaisen haaveen. Mikä on se viimeinen ajatus miksi me tällaista irtiottoa suunnittelemme, haaveilemme ja nyt jopa toteutamme. 

VAPAUS!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti