sunnuntai 6. syyskuuta 2015

Open viikonloppu

Kävimme Miehen kanssa elokuvissa!

Edellisestä kerrasta on niin paljon aikaa ettemme kumpikaan enää edes muista milloin se oli tai mitä kävimme katsomassa.

Kotkassa muistan viimeksi käyneeni katsomassa Matrix- elokuvan, sitä ennen äitin kanssa The Bodyguard, kauneimmista kaunein Julia Roberts. Voisinpa joskus näyttää häneltä ja vielä aiemmin äitin kanssa Lumikuningatar- elokuvan. Hälyyttävää tästä tekee se, että näin pian autoelämän jälkeen alamme luisua kohden keskiluokkaista elämää.

Mutta, älä rakas lukijani, ole huolissasi.

Kävimme katsomassa opettavaisen koko perheen elokuvan 11-vuotiaasta Riley- tytöstä. Myös minun ope- kollegani oli näytöksessä. Yt-tunteja (ylityö) tai opintomatka tai...

Ihanan suloinen elokuva joka auttaa meitä ihmisiä toivottavasti ymmärtämään toisiamme paremmin, vanhempia ymmärtämään lapsiaan ja opettajia ymmärtämään oppilaita.

Tänään, sunnuntaina kuulimme Meren kutsun ja vastasimme siihen. Teimme kolmen tunnin venekierroksen Metsolassa, Mussalossa, Maijansalmessa, Äyspään-selällä ja Vaakun kautta kohti kotisatamaa.

Laiturissa Mies onki meille iltapalaksi ahvenet.

Nyt on pyykit pesukoneessa ja kuivurissa. Takana ihana viikonloppu. Näillä on hyvä aloittaa uusi kouluviikko Kakaroiden kanssa.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti