lauantai 2. toukokuuta 2015

Eihän tästä nyt tuu yhtään mitään

Heti kun aloin ratsastaa tällä teknologian aallonharjalle on twitterii, bloggerii, hästggii, instagrammii ja vaikka mitärii!

Tämä ei ole tieteellinen julkaisu ja puhun vain omasta puolestani, mutta olen huomannut että tekstiä syntyy eniten silloin, kun olen yksin. Tottakai, saatat sanoa, eihän kukaan roiku sosiaalisessa mediassa silloin, kun hänellä on seuraa. Eikö?

Mies verestelee muistojaan kivillä ja hyvä niin. Silloin pitää kiivetä kun pystyy, on seuraa ja siitä nauttii.

Meillä kävi Reissupakussa vieraita jo aamusta ja minä kävin vastavierailulla naapurin reissuautossa. Tutustuimme naapurin kanssa jo Margalefissä, Espanjassa. Muistathan Suomalaiset joiden seuraan päätin tuppautua ihmiskontaktin kaipuussani, tapasimme vielä seuraavana päivänä ja nyt täällä Vaasa Boulder Fest2015 tapahtumassa olemme autonaapureita.

Tämän sosiaalisen elämän jälkeen olen istunut puhelin käteen liimautuneena. Olen avannut Twitteriin tilin @AlliValpuri, Instagramiin tilin allivalpuri ja lukenut muiden postauksia. Sosiaalista elämää, yksin.

En millään tavalla väitä että tämä olisi huonoa sosiaalisuutta, mutta taidan silti lähteä nyt etsimään oikeita ihmisiä BoulderFestin iltajuhlaan!

5 kommenttia:

  1. Kivoi kuvii! Miäkii haluun tulla teille pakuun kylään:)

    VastaaPoista
  2. Kivalta näyttää molempien touhut:)

    VastaaPoista
  3. Hei, oletteko vielä Vaasassa? Nim. Nasus

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hei Nasus! Olimme Vaasassa vain viikonlopun, Boulferfestien ajan.

      Poista
  4. Kyllä elämää on muualla kun on seuraa, oma blogini oli reilun kahden viikon tauolla, koska äitini oli kylässä, puhelimella otin baarista nettiyhteyden ainoastaan jotta näämme säätiedoituksen, kaikki muu oli jäissä. Nyt taas saa "roikkua" kun yhteyksiä löytyy :), tosin ulkona on liian hieno keli nyt, eiku ulos!

    VastaaPoista